3 steder du skal budgettere ved en renovation

25 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Hvis du skal i gang med at renovere dit hjem, så er det en god idé, at lave et budget fra start. Det er det for, at du ikke bruger penge på de forkerte ting, men også for at du ikke går bankerot grundet din renovering.

Hvis renoveringen er lavet med henblik på videresalg bagefter, så er det specielt vigtigt, at man ikke bruger for mange penge. Derfor har vi fundet 3 ting du SKAL huske at medregne i dit renoveringsbudget.

Hvidevarer

Hvidevarer er en post der hurtigt kan løbe op, hvis man ikke regner på hvor meget man vil bruge på det, og hvilke mærker man vil have fra. Derfor er det vigtigt, at man undersøger dette inden man går i gang, og ikke bare tager ud og køber det når man skal bruge det. Hvidevarer kommer nemlig i forskellige kvalitetsniveauer, hvor prisen varierer meget.

image

Døre

Døre er utroligt nok et sted, hvor man kan komme til at bruge mange penge, hvis man ikke tænker sig om. Dette skyldes, at døre kan koste lige fra et par hundrede kroner og op til flere tusinde. Det afhænger af hvilket materiale dørene laves i, om de skal laves i specialmål, og om der skal være funktioner inkluderet. Dette kunne eksempelvis være hvis det er en branddør, eller hvis der skal være et glas i.

Gulve

Gulvene man vælger er en stor faktor for hvordan rummet ender med at se ud. Derfor er det en god idé at overveje hvilke gulve man vil have, inden man går i gang. Dette skyldes også, at gulve kan variere meget i pris, og derfor hurtigt kan blive en noget større omkostning, end man først havde regnet med.

Køber man eksempelvis et gulvtæppe koster det typisk ikke så meget, hvor et massivt trægulve eller lignende er en helt anden prisklasse.

Flere Nyheder