mobil covers

billige mobil covers – når du vil beskytte din smartphone på effektiv vis

billige mobil covers - når du vil beskytte din smartphone på effektiv vis

For de fleste moderne smartphones er en tur i asfalten lig med som minimum et splintrer front display. Smartphones anno 2018 er bare ikke særligt solide. Det slanke og strømlinede design og det smukke, blanke ydre kommer med en pris – og den pris er beskyttelsen af telefonens vitale dele. Hvor tidligere tiders mobiltelefoner var udstyret med en meget lille skærm, og samtidig kun kunne benyttes til de allermest fundamentale funktioner som for eksempel opringning, udsendelse af tekstbeskeder samt modtagelse af opkald og sms, består moderne smartphones mestendels af et touch display af glas, som er utroligt følsomt og derfor meget let går itu ved kontakt med hårde overflader.

Hvis du således taber din smartphone ud af din lomme eller din taske, og den lander på en vej, et fortov, eller måske beton gulvet på badeværelset, skal du være helt usandsynligt heldig, hvis du ikke skal ende med en total smadret smartphone.

Smartphones er dyre at reparere

I de mildeste tilfælde smadres udelukkende front displayet – og i nogle tilfælde kan man stadig anvende sin smartphone, selv om fronten er splintret. Men da displayet er din eneste grænseflade ind imod din smartphone og alle dens avancerede funktioner, kan et splintret front display betyde, at du slet ikke kan bruge din smartphone. Og så skal glasset under alle omstændigheder skiftes ud.

Dette kan i sig selv blive en dyr affære, hvis du ikke ønsker et kopi produkt, og hvis du ønsker, at reparationen skal foregå på et autoriseret værksted. Er du rigtig uheldig, er det ikke ”kun” displayet, som har lidt skade. Et uheldigt fald kan sagtens gå ud over den sarte elektronik inden i telefonen. Og så bliver det for alvor rigtig dyrt at få sin smartphone fikset.

Find et billigt mobilcover online

Du bør derfor beskytte din smartphone med et mobilcover, som du kan finde til en billig penge på https://lux-case.dk/