Book en kaffevogn til dit næste arrangement

27 august 2020
Astrid Pedersen

Står du som arrangør af en messe, en konference, en festival eller en anden form for event og har brug for en større servering af kaffe for de mange gæster eller deltagere? Så er det en god idé at få hjælp udefra.

Det at skulle brygge store mængder kaffe på kort tid kan godt være en hård belastning for kantine personalet – især hvis kaffepauserne falder midt i forberedelserne til frokost eller aften måltidet. Derfor kan du eksempelvis booke en smart kaffevogn eller en kaffeknallert – eller måske endda flere af slagsen – som kan servicere dine gæster og levere friskbrygget kaffe af høj kvalitet.

Med en kaffevogn eller en kaffeknallert aflaster du kantine personalet og får samtidig mulighed for at tilbyde gæster og deltagere et lækkert alternativ til den flade automat kaffe.

Hvor kan jeg booke en kaffevogn i Silkeborg?

Har du brug for en kaffevogn som kan servicere gæsterne til din reception eller lignende arrangement kan du med fordel kontakte Kaffeexpressen hvis det finder sted i det nordjyske. Kaffeexpressen er i besiddelse af såvel et stort antal fine og hyggelige kaffevogne og kaffeknallerter samt en fast stab af dygtige og smilende baristaer.

Når du booker en kaffevogn eller en kaffeknallert gennem Kaffeexpressen kan du være sikker på et produkt i højeste kvalitet. Kaffen som anvendes til brygning i Kaffeexpressens kaffevogne og kaffeknallerter er såvel økologisk som fremstillet under bæredygtige forhold.

Kaffeexpressen anvender udelukkende fairtrade mærkede varer og tager det globale ansvar meget alvorligt når det handler om social såvel som klimamæssig og økologisk bæredygtighed. Af samme grund benytter Kaffeexpressens kaffevogne og kaffeknallerter sig af genanvendelige og nedbrydelige krus og emballage. Du er således garanteret professionalisme såvel som ansvarlighed og bæredygtighed når du vælger Kaffeexpressen som din leverandør af kaffevogn i Silkeborg.

Du kan læse mere, og booke din kaffevogn online, på kaffeexpressen.dk

Flere Nyheder