Brug rengøringsmidler til toilettet på den rigtige måde og i den rigtige rækkefælge

25 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er faktisk ikke bare lige sådan at gøre ens toilet rent med rengøringsmidler og deslige, for man skal se på, hvor galt det står til med toilettet, og det kan måske have noget at gøre med, hvor meget det er blevet brugt, og hvornår man sidst har gjort det rent.

Der er den klassiske med, at man skal huske at bruge toiletbørsten efter brug, så man ikke alene får resterne ned i kummen, men så man også undgår så mange aflejringer af kalk.

Har man lidt travlt, eller man ser en plet, så kan man fjerne det med lidt toiletpapir, for det er trods alt bedre end ingenting.

Men når man så ifører sig rengøringshandsker og finder kemikalierne frem til at gøre toilettet rent, så skal man også tænke på, hvordan man gør det i en fornuftig rækkefælge.

Det er altid smart at starte med at skylle ud, så man har toilettet, som det ser ud på nuværende tidspunkt.

Bagefter kan man knofedt til at fjern genstridige pletter, og her skal man måske bruge nogle kradsbørstige rengøringsmidler for at få dem helt af.

Få fat i flere rengøringsmidler til toilettet

Så skal man måske have et klassisk toiletrens til at rense toilettet med, og så kan man fortsætte med lidt kalkfjerner.

Der kan være forskellige måder og sammensætninger, som man skal bruge disse i, og de skal også have tid til at trække sig og sidde på i et stykke tid, så det skal man også medberegne, når man rengør ens toilet.

Der findes tabletter, som man kan lægge nede i kummen, der så er med til at rense dem, og er kalkfjerneren ikke nok i sig selv, så findes der også skrappere midler af den slags.

Endelig skal man også lige se efter, om der er rust på toilettet eller tegn på det.

Flere Nyheder