Byg familiens helt egen legeplads til haven

27 december 2020
Astrid Pedersen

Mange forældre vælger at ledsage deres børn til den lokale legeplads på daglig basis, i anerkendelse af børnenes behov for fysisk udfoldelse og stimulation. Dette er al ære værd. Men det er ikke sikkert at en offentligt tilgængelig legeplads er den optimale løsning.

Der findes børn som ikke trives på en legeplads fordi oplevelsen simpelt hen er for voldsom. De mange børn, som måske leger mere vildt og voldsomt, kan virke skræmmende på et følsomt barn. Dette kan medføre at barnet muligvis vil vægre sig ved at besøge legepladsen. Og så er det at du kan overveje selv at bygge en legeplads hjemme i haven.

Hvad skal jeg bruge for at bygge en legeplads til haven?

Faktisk kræver det ikke så meget at opføre en legeplads til haven, hverken når det handler om udstyr og materialer eller når det kommer til håndværksmæssige færdigheder.

Du behøver, med andre ord, ikke at være den store forkromede gør det selv mand for at kunne forkæle dine unger med lækre, holdbare lege redskaber. Dem kan du nemlig bestille online til levering hos danske forhandlere som udelukkende sælger godkendte varer produceret i kvalitets materialer og selvfølgelig er gennemtestede i alle ledder og kanter.

Når du køber lege redskaber over nettet hos en dansk forhandler får du gyngestativer, trampoliner, sandkasser, legehuse, legetårne, klatre stativer og lignende som er nemme at sætte op. Du skal selvfølgelig selv sikre dig at dine lege redskaber er solidt monteret og at underlaget er stabilt. På den måde kan du bygge en legeplads som er sikker for dine – og andres – børn. Og så har du samtidig garanti for at samtlige lege redskaber er intakte hver dag når børnene ønsker at lege.

Du kan få mere inspiration samt tips og tricks til indretning af børnenes nye legeplads i familiens have på https://husblog.dk/mangler-du-en-legeplads-til-din-have/ 

Flere Nyheder