vurdering af dødsbo

Få flere vurderinger af dødsboet og få den bedste pris

Få flere vurderinger af dødsboet og få den bedste pris

Det er ofte forbundet med et stort arbejde at skulle rydde op efter en afdød. Specielt hvis det var en, der godt kunne lide at samle, og som derfor havde rigtig mange ting. Oveni alt det praktiske med oprydningen er selvfølgelig også sorgen over at have mistet en nær ven eller et familiemedlem. Det kan være med til at gøre processen endnu mere besværlig. 

Har du ikke overskud til selv at rydde op i dødsboet, og ønsker du ikke at beholde nogle af tingene, kan du få en vurdering af dødsbo af en marskandiser. Marskandiseren opkøber dermed dødsboet og alle tingene i det og står for at rydde det efterfølgende. Det, der er noget værd, sælger marskandiseren, og det, der ikke er, bliver smidt ud. 

Når du skal finde en marskandiser til at tage sig af dødsboet, er det altid en god ide, at du sørger for at få tilbud fra flere forskellige. Det er med til at gøre, at du er sikker på, at du får den bedst mulige pris. Det kan være meget forskelligt, hvad en marskandiser vil give for det, og som regel findes der altid flere i de større byer. Derfor er det oplagt for dig, at du henvender dig til dem alle for at få deres vurdering. 

En af de marskandisere, som du bør overveje, hvis du bor i København, er Marskandiseren i Store Kongensgade. De har mange års erfaring i at rydde dødsboer og ved derfor, at du står i en svær situation. De gør derfor alt for at gøre situationen så nem for dig som muligt, samtidig med at de hjælper dig med at få ryddet boligen. Alt efter om det er en ejer- eller lejerbolig, kan der være forskellige deadlines i forhold til, hvornår den skal være ryddet. Det er derfor vigtigt, at du kommer i gang med det.