Få hjælp til tandpleje hos din tandlæge i Aarhus

15 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

De fleste danskere, som er vokset op i slutningen af det forrige århundrede og fremefter, har nydt godt af den gratis og obligatoriske skoletandpleje. I halvfjerdserne blev denne nemlig indført i kommuner over hele landet. Og siden har man som barn og ung i den skolesøgende alder kunnet gå gratis til tandlæge.

Nul Huller generationerne – en succesfuld satsning

Mange kan sikkert huske tilbage på børnehavetidens fluor skylninger samt de obligatoriske besøg hos skoletandlægen. Begge dele har været med til at sikre generationer med sunde og stærke tandsæt som kan holde hele livet gennem. Dette er ret flot, når man tænker på at det for under hundrede år siden var helt normalt at give et ungt menneske et sæt kunstige tænder i konfirmationsgave, ud fra devisen at de naturlige af slagsen nok ville gå til inden vedkommende fyldte tyve.

tandlæge aarhus

I dag kan de fleste danskere fra Nul Huller generationerne regne med at beholde deres blivende tandsæt hele livet igennem. Det selvfølgelig forudsat at man selv gør en indsats for at vedligeholde sine tænder, det vil sige børster dem hver dag, og samtidig sørger for at passe sine årlige eller halvårlige tandlæge besøg.

Besøg din tandlæge – det betaler sig

Med et tandlæge besøg en til to gange om året skaber du de stærkeste forudsætninger for at bevare dine tænder sunde og smukke. Tandlægen vil hurtigt kunne se om du har forstadier til eksempelvis karies eller parodontose, og dernæst sætte hurtigt ind med forebyggende tiltag.

Hos din tandlæge kan du få dybderenset tænder og tandkød, og samtidig få de bedste råd til hvorledes du selv kan vedligeholde dine tænder i det daglige.

Find din tandlæge i Aarhus

Er du bosiddende i Aarhus eller nærmeste omegn hedder din tandlæge TandlægeCenteret Clemens Torv. Klik ind på clemenstand.dk og bestil tid til din første tandbehandling.

Flere Nyheder