Få mere værdi i dit badeværelse med maling af badekar

01 september 2019
Astrid Pedersen
Få mere værdi i dit badeværelse med maling af badekar

Dit gamle, plettede badekar kan repræsentere en stor værdi for din bolig. Man skulle måske ikke tro det, men faktisk er mange potentielle købere er faktisk mere interesserede i et badekar end i en moderne brusekabine. Badekar står således højt på listen hos især de unge boligjægere, som har indset fordelen i at have et rummeligt badekar til rådighed.

Ud over den åbenlyse fordel ved et badekar, som består i at det kan danne rammen om en hyggelig hjemmespa, er et badekar også oplagt for børnefamilier. De mindste i familien vil elske at bade i et stort badekar, hvor der er plads til både legetøj og vandpjaskeri – eventuelt i selskab med far eller mor. Det er en del sjovere end at skulle vaskes i en lille balje i en snæver brusekabine.

Når de små er lagt efter aftenens bad, er det mors og fars tur til at få den hårde og stressede hverdag på afstand med et afslappende og velgørende karbad, eventuelt tilsat blødgørende salte og duftende olier. Med et badekar i eget badeværelse har man spa adgang på alle tidspunkter af døgnet, hvilket er både praktisk og besparende for de travle forældre.

Sæt badekarret flot i stand forud for et salg

Derfor kan det godt betale sig for dig at beholde det gamle badekar – også selv om det er blevet noget slidt og skrammet i overfladen. Måske synes du ikke, at dit badekar er noget at skrive hjem om på nuværende tidspunkt. Er emaljen slidt, kommer slitagen typisk til udtryk som grimme plamager i gule og brune nuancer, der hvor kalk, okker og rust fra rørene kan aflejre sig i den slidte overflade. Du kan dog med hjælp fra en dygtig badekarsmaler hurtigt få skik på badekarret med en ny emalje.

Du kan læse mere om maling af badekar på ny-emalje.dk

Flere Nyheder