installering af robotplæneklipper

Få professionel hjælp til installering af robotplæneklipper

Er du blandt de mange danskere som i anledning af sommerens snarlige komme har anskaffet en smart robotplæneklipper? Så bør du læse med i det følgende og lære mere on installation af robotplæneklipper.

Hvordan installerer jeg min robotplæneklipper?

Når du køber en robotplæneklipper skal du sørge for at den er korrekt installeret før du sender den i marken. Som noget af det første bør du få nedlagt kanttråd til robotplæneklipper.

Kanttråden er det kabel som skal forhindre din nye robotplæneklipper i at løbe hjemmefra, ødelægge dine bede, strande på en stensætning i din have eller måske endda drukne i din havedam eller i din svømmepøl. En sensor i din robotplæneklipper registrerer kanttråden, også selv om denne er lagt ned i jorden. Og så får robotplæneklipperen besked på at vende om.

Få assistance til nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper

Det anbefales at nedlægning af robotplæneklipper kanttråd foretages af et professionelt firma. På den måde er du sikret at din kanttråd er nedlagt i den rette dybe – hverken for dybt eller for tæt på jord overfladen – og i den rette afstand til græsplænens kant. Så får du knivskarpe kanter på plænen og en robotplæneklipper som bliver inden for matriklen. Og med de rette indstillinger i den medfølgende app er du garanteret en smuk og snorlige plæne hele sommeren igennem uden at du behøver at røre en finger!

Hos Kabelnedlægning.dk kan du få den bedste hjælp til såvel nedfræsning af kanttråd som til opsætning af den app som hører til din robotplæneklipper. Med denne app kan du fjernstyre din robotplæneklipper og for eksempel sætte den til at slå dit græs mens du er på arbejde. Så kan du komme hjem til en flot plæne og blot nyde duften af nyslået græs.

Du kan læse meget mere om robotplæneklippere på kabelnedlaegning.dk.