invisalign

Få rettet tænder med Invisalign på professionel tandklinik

Trænger dit skæve smil til en opstrammer, eller døjer du med et generende bid? Så kan du få hjælp til tandretning med Invisalign hos You Smile I Smile.

Hvem er You Smile I Smile?

You Smile I Smile er en tandlægeklinik med særligt speciale inden for retning af tænder ved hjælp af Invisalign skinner. Hos You Smile I Smile har de dygtige tandlæger og klinik assistenter alle stor ekspertise inden for betjening af de værktøjer der anvendes i forbindelse med tandretning med Invisalign.

Du er således garanteret den mest professionelle behandling når du vælger You Smile I Smile som din Invisalign tandlæge i København eller på Frederiksberg. Og du kan være sikker på at få det optimale resultat ud af din tandretning med Invisalign.

Hvordan foregår en Invisalign konsultation hos You Smile I Smile?

Den første konsultation hos You Smile I Smile er altid gratis. Her får du chancen for at snakke med en tandlæge og drøfte dine muligheder når det kommer til tandretning med Invisalign.

Du vil få en kort forundersøgelse hvor tandlægen vil afgøre hvorvidt du er en egnet kandidat for Invisalign tandretning. Og sammen kan I afstemme forventninger til såvel behandlings forløbet som til de ønskede resultater.

Hvor lang tid tager en Invisalign behandling?

En Invisalign behandling kan tage mellem et halvt og halvandet år afhængig af dine tænders stilling og beskaffenhed. De skinner som skal bruges i forbindelse med behandlingen fremstilles alle sammen på én gang, på baggrund af en computer genereret 3D visualisering af dit tandsæt. Du får nogle stykker med hjem ad gangen og skal skifte cirka hver anden uge. Dernæst kommer du på besøg på klinikken hvor tandlægen tjekker at alt er som det skal være.

Du kan altid bestille tid tin en gratis konsultation med forundersøgelse hos You Smile I Smile via hjemmesiden yousmileismile.dk.