Mundbind 3 lags

Find engangs mundbind 3 lags i høj kvalitet

Vinteren og foråret byder som oftest på bølger af influenza og forkølelse – og når foråret går over i sommer, er der mange af os som er plaget af pollen eller græs allergi. Alle disse faktorer medfører helt naturligt en del snotten, nysen og hosten. Og på den måde spredes eventuel smitte med virus og bakterie infektioner lynhurtigt.

Beskyt din omverden mod smitte – brug mundbind

Er du en af de uheldige, som er blevet syg og måske lige nøjagtig er kommet på benene igen, bør du gøre dit for at hæmme smitte spredningen. Dette kan for eksempel gøres ved at du ifører dig et engangs mundbind, når du bevæger dig ud i det offentlige rum.

De bakterier og vira, som har gjort dig syg, kan nemlig sprede sig til andre mennesker når du hoster eller nyser. Så vil der nemlig opstå en sky af små bitte dråber af snot og spyt, også kaldet aerosoler. Ud over det, at dette er mægtig ulækkert, er det også den mest sikre vej til spredning af bakterier og vira – og dermed smitte med diverse sygdomme og infektioner. Vil du undgå at smitte andre, er det således klogt at anvende et mundbind.

Hvilken type mundbind skal jeg vælge?

Du kan altid regne med at mundbind som er mærket efter CE standarden EN 14683:2019 er de mest sikre og anvendelige. Disse er nemlig de samme mundbind som anvendes på hospitaler og i andre sundhedsmæssige sammenhænge idet de er godkendt til medicinsk brug. 

Du bør vælge 3 lags mundbind, da disse yder den optimale filtrerings effekt og samtidig har en lav vejrtræknings modstand. Disse mundbind er lette og behagelige at have på, og beskytter effektivt dine medmennesker imod smitte med bakterier eller vira fra dig.

Du kan finde engangs mundbind 3 lags i høj kvalitet på Testsmart.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *