Forny dit badeværelse til billige penge

01 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Hvis man er træt af sit gamle badeværelse, eller lige har købt et parcelhus fra 60’erne hvor badeværelse mildest talt ligner noget der er løgn, så kan det være en god idé at undersøge hvordan man kan sætte det i stand, renovere det, eller helt udskifte det. Det behøver ikke at koste en bondegård og med lidt kreativitet og et par gode hænder, kan man klare det meste selv, ovenikøbet til billige penge.

Det behøver nemlig ikke være så dyrt at få et nyt badeværelse. Kunne du tænke dig at vide mere? Så kan du med fordel læse mere i denne artikel.

Køb brugte elementer

Et godt sted at spare, er på selve elementerne. Ved at købe dem brugt, eller ved at købe dem der er blevet til overs ved et andet projekt, kan man faktisk spare rigtig mange penge. Især hvis man køber dem brugt, er der penge at spare. De nemmeste måde at finde brugte badeværelseselementer, er ved at benytte sig af sider som Guloggratis og Den Blå Avis.

Mal dit badeværelse

Hvis dine badeværelseselementer er i en generelt god stand, er det ikke sikkert det er nødvendigt at skifte dem ud. Du kan i stedet for, male dit badeværelse og hvis det er nødvendigt, nogle af elementerne. Det kan være at badekarret har rust eller andet skidt, der ikke er sådan at fjerne. Her kan det være en god mulighed at male det. Hvis du vil være mere om badekarsmaling, kan du læse mere her: https://www.emaljespecialisten.dk/spraymaling-badekar/ 

Udsmyk dit badeværelse

Et sidste tip er, at udsmykke dit badeværelse med forskellige ting. Du kan f.eks. hænge plakater eller billeder op, tilføje planter eller blomster, samt male et fedt mønster på væggen, eller på gulvet. Det er kun din fantasi og din kreativitet der sætter grænser, og det er derfor helt op til dig, hvordan du vil forny dit badeværelse.

Flere Nyheder