Forøg din boligs værdi med maling af badekar

08 juli 2019
Astrid Pedersen
Forøg din boligs værdi med maling af badekar

Et lækkert badekar i eget badeværelse, er en luksus, mange mennesker overser. Derfor vælger de at skille sig af med badekarret til fordel for en bruseniche, som er mere praktisk og plads besparende. Men det er faktisk synd – og i mange tilfælde en dårlig og unødig investering. For et badekar kan potentielt repræsentere en værdi forøgelse på dit hus eller på din lejlighed i forbindelse med et eventuelt salg.

Idet flere og flere vælger at skrotte badekarret, bliver der længere imellem de boliger, i hvilke der befinder sig et badekar. Og da et stigende antal potentielle købere på boligmarkedet har fået øjnene op for de mange fordele, som følger med et lækkert badekar, kan dit badekar således blive et direkte aktiv for boligen, skulle du ønske at sælge denne.

Hvorfor beholde det gamle badekar?

Hårdtarbejdende yngre mennesker, som sjældent har tid eller råd til at tage på luksus hotel eller på spa klinik, vil kunne have stor glæde af et badekar i en vis størrelse – især hvis der samtidig er børn inde i billedet. Ud over det, at et badekar kan fungere som en glimrende hjemmespa, kan det nemlig også finde nyttig anvendelse, når de små skal vaskes. Det er hyggeligt at tage et karbad med alle badedyrene, de sjove sæbe bobler, og mor eller far ved siden af. Og så er det nemmere end en balje i brusekabinen!

Få badekarret til at stå flot med emaljering af badekar

Hvis dit badekar er gået hen og blevet noget gulligt brunt foran afløbet eller rundt om diverse rør og armaturer, skyldes det blot overfladiske misfarvninger fra kalk og okker, som findes i vandet. Du kan ikke selv fjerne dem ved rengøring – men en dygtig badekarsmaler kan i løbet af få timer sørge for, at dit badekar kommer til at fremstå smukt og skinnende. Læs mere om emaljering af badekar på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder