Gulvfirma Herlev: Din professionelle fagmand

16 november 2021
Athene Eriksen

advertorial

Gulvfirma Herlev: Transformerer dit hjem 

Ønsker du at forbedre og forskønne, udseendet af dit hjem? Så må man ikke undervurdere den effekt, som vores gulve har på udstrålingen af dette. Vores gulve bidrager til et frisk og forfinet look og er bestemt, en af de detaljer som er med til at gøre den store forskel. Uanset hvad dine ønsker er til styrke, holdbarhed, farve eller design, så kan din lokale fagmand hjælpe dig, med at finde det perfekte gulv til din bolig eller virksomhed. 

Hvordan finder jeg den optimale løsning for mig? 

Inden arbejdet påbegyndes, vil du naturligvis indgå i en dybdegående dialog med din foretrukne samarbejdspartner, hvor du vil blive informeret omkring dine muligheder. Da der findes mange forskellige typer af gulve på markedet, er det et fornuftigt valg at alliere dig med erfarne og kompetente håndværkere, som kender materialerne til mindste detalje. Da gulvlægning er en investering som vil bistå dig i mange år fremadrettet, er det af højeste vigtighed at finde den ideelle løsning, til netop dig og dine behov. 

image

Hvilke kvaliteter besidder de forskellige typer af gulve? 

• Trægulve: Naturlige materialer, findes som plankegulve, sildebensparket, højkantsparket, stavparket 
• Designspartel/Microcement: Slidstærkt, tones i alle farver, produceret og udviklet i Danmark efter danske standarder
• LVT gulve: aka. ‘Luksus vinylfliser’, bygget af forskellige materialer, mellemlag af kork, støjdæmpende, nemme at rengøre  
• Laminat gulve: Holdbare, nemme at vedligeholde, giver varme, afviser vand 
• Linoleum: Fås i fliser og baner, naturlige materialer, bæredygtigt, nem at vedligeholde, tilpasser til temperaturen i rummet 
• Laminatgulve: Yderst holdbare, vandafvisende egenskaber, modstår ridser og slid m.m. 
• Måtter: Bidrager til et rent miljø, finde i alle typer af farver, mønstre og designs 
• Tæpper: Virker isolerende, forbedrer akustikken, bidrager til komfort 

Ønsker du at give nyt elegance og ekstravagance til dit hjem? Tag da kontakt til din lokale gulvlægger. https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_herlev.

Flere Nyheder