krystaller

Hvor finder jeg de smukkeste krystaller til healing?

Uanset om du blot elsker at kigge på smukke krystaller som glitrer i solen i din vindueskarm, eller om du har tænkt dig at anvende dine krystaller i forbindelse med healing og meditation, kan du finde hvad du søger hos Pilos Spirituelle Univers.

Pilos Spirituelle Univers er en webshop. er ejet og drevet af Pilo som med stort engagement og en levende passion for det åndelige og det mystiske præsenterer et stort og velassorteret udvalg af remedier til eksempelvis meditation og healing.

Når du køber krystaller online hos Pilos Spirituelle Univers kan du være sikker på at du får en prima vare i top kvalitet med alle de rette egenskaber – og selvfølgelig til en rimelig pris.

Chakra krystaller i sæt fra Pilos Spirituelle Univers

Hos Pilos Spirituelle Univers finder du således det mest velassorterede udvalg af spændende krystaller i alle udformninger og farver, og med hver deres særlige karakteristika. Du kan for eksempel finde de særlige chakra krystaller som er udvalgt og udformet til at matche de syv chakra i det menneskelige legeme.

Nedefra og op finder vi rod chakra, som har sin base ved rygradens ende i nærheden af halebenet, sakral chakra som er placeret lige over skambenet, solar plexus chakra som har sin rod dybt inde i kroppens centrum, hjerte chakra som er placeret midt i brystkassen, hals chakra som sidder omkring struben, det tredje øje som sidder placeret mellem øjnene i pandehulen, og endelig krone chakra som sidder i toppen af issen.

For hvert chakra findes en farve – og en krystal, som faciliterer tantrist meditation når den placeres på sit chakra. Og disse chakra krystaller kan du altså købe hos Pilos Spirituelle Univers som forhandler chakra sten i sæt, med eller uden runer eller ayurvediske symboler.

Du kan se de flotte chakra krystaller hos Pilos Spirituelle Univers på https://pilos.dk/k/aegtekrystaller/