Hvor meget koster gulvslibning?

23 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Trænger dit trægulv til at blive slebet, er du måske lidt nysgerrig efter, hvad sådan en affære kommer til at koste dig. Derfor kan det være en god ide, at du ser på priseksemplerne hos nogle af de gulvfirmaer, der har lagt dem ud på deres hjemmesider. Det kan for eksempel være gulvkanonen.dk. De har samlet en række priseksempler, hvilket kan gøre dig lidt klogere på, hvad du kommer til at betale. Den endelig pris afhænger dog af, hvor stort dit gulv er, hvor meget arbejde der er med det, og hvilken form for efterbehandling du vælger. 

Størrelsen på dit gulv kan du selvfølgelig ikke ændre på, men hvilken efterbehandling du vælger, er i høj grad op til dig selv. Derfor er det værd at se på, hvilken der vil passe ind i din bolig. Du bør tænke grundigt over, hvor meget du slider på gulvet. Hvis du ikke slider så meget på det, kan du godt vælge en mere sart efterbehandling. 

Gulvslibning kan altid bedst betale sig i forhold til at skifte gulvet

Hvis dit gulv er meget grimt, kan det være, at du er i tvivl om, om det ikke bedre kan betale sig for dig, at du får det skiftet. Det vil dog være en meget dyr proces, og det kan derfor altid bedst betale sig for dig, at du får det slebet eller høvlet. Hvis der er dybe mærker i gulvet, skal du have det afhøvlet. I det tilfælde bliver der høvlet flere millimeter af, så skrammerne forsvinder. Derefter bliver der lagt en efterbehandling på, så gulvet igen er flot. 

Der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt for dig at få slebet eller høvlet gulvet. Hvis du er flottet ind i en meget gammel lejlighed, hvor der er blevet slebet på gulvet mange gange, er det ikke sikkert, at der er nok tilbage af det, til at det kan slibes. 

Læs mere på https://gulvkanonen.dk/.

Flere Nyheder