vinduer

Isolér og få lysere bolig med nye vinduer

Vinduer i vores boliger betyder meget både for vores boligs udseende, lyset og for varmeregningen.

Det ser flot ud med nye vinduer, og du kan vælge rammer og vinduer, der giver din bolig et mere moderne udtryk, eller du kan vælge nogle, der giver noget karakter og en særlig stil. 

Nye vinduer giver lys, isolering og er støjdæmpende

Lys betyder utroligt meget for, hvordan vi oplever en bolig. Især her i Norden, hvor vi er så meget indendøre, er det rart at have meget lys i boligen, så man oplever solskinnet om vinteren, og så man ikke føler, man er i en hule hele dagen. 

I dag har vi mulighed for via vinduerne at isolere vores bolig rigtig godt, og du kan støjreducere din bolig, hvis du bor tæt på en befærdet vej, en børnehave ell. lign., spare rigtigt meget på varmeregningen og samtidigt give din bolig en værdistigning.

Klarvinduer har over 50 års erfaring i branchen. Hvis du er helt på bar bund vedr. nye vinduer eller ikke har tid til at finde ud af, hvad du skal have af vinduer, kan Klarvinduer både give dig inspiration, opmåle og bestille. Der er 10 års garanti på alt, hvad de leverer. Firmaet mener, de giver den bedste værdi for pengene og får også gode anmeldelser af kunder. 

Træ/alu har flere fordele

Der er nogle overvejelser, når du skal have nye vinduer. Skal det fx være træ eller træ/alu? Træ/alu hos Klarvinduer er bæredygtig, isolerer rigtig godt, lang levetid og et beskyttende aluminiumslag, der næsten ikke skal vedligeholdes. Du behøver ikke male det udvendigt, og du kan vælge forskellige farver ind- og udvendigt samt du får en smigskåret glasliste, der er en flot designmæssig detalje til dine vinduer. 

Klarvinduer sælger billige vinduer efter mål og sørger for, at leverandører af træ, maling, hængsler, glas osv. bliver tjekket, så deres vinduer har et højt kvalitetsniveau.