Køb vin online til firmaet eller privaten – det betaler sig

21 oktober 2018
Astrid Pedersen
Køb vin online til firmaet eller privaten - det betaler sig

Står du for at skulle holde privat fest – eller er det blevet din tur til at arrangere firmaets julefrokost? Så har du brug for en pålidelig vinleverandør, som kan sørge for, at du får et produkt i topklasse.

Køb vin online hos Winther Vin

Winther Vin er en special købmand med særligt fokus på vin. Fra sin fysiske adresse i det nordsjællandske, nærmere betegnet Birkerød, sælger Winther Vin kvalitetsvin, spiritus, og udvalgte delikatesser. Og nu kan du også nyde godt af det velassorterede udvalg af vin i alle prisklasser og af alle typer fra Winther Vin, også selv om du ikke er bosat i Nordsjælland. Via den online shop på winthervin.dk kan du finde vine af høj kvalitet, og bestille vine til din fest (eller blot til din egen vinkælder) i større såvel som mindre kvantum.

Der er mange fordele forbundet med at købe vin online hos Winther Vine. En af dem er, at det er muligt for Winther Vine at købe vine hjem i større volumen, da der kan sælges mere vin online, end den fysiske butik alene ville kunne sælge – og derved bliver vinene billigere i indkøb, hvilket påvirker videresalgs prisen. Kort sagt: Du får langt mere vin for pengene, hvis du vælger at handle i Winther Vins webshop, end hvis du vælger en vinhandel, som ikke benytter en webshop.

For det andet er udvalget meget større og mere varieret end i en almindelig butik, hvor de fysiske rammer ville lægge en vis begrænsning herpå. Og for det tredje behøver du ikke at spekulere på, hvordan du får større kvantum vin fragtet fra vinbutikken og til dit hjem eller din virksomhed – det klarer fragtfirmaet.

Har du brug for at smage på vinen, før du beslutter dig, kan du altid tage forbi Winther Vin i Birkerød og teste de våde varer, så du er sikker på, at du får nøjagtig den vin, der passer til lejligheden.

Flere Nyheder