brygudstyr

Kom godt i gang med ølbrygning – find brygudstyr online

Er du glad for øl? Så sætter du sikkert stor pris på de seneste års udvikling på det danske øl marked.

Inden for de seneste to årtier er der sket en stor opblomstring af mikro bryggerier rundt omkring i landet. Det betyder at der stedse kommer flere og flere nye og spændende øl til, i mange forskellige smags varianter og typer.

Dette er en velkommen afveksling til de pilsner øl som ellers var dominerende på markedet, og som fortrinsvis blev lanceret af de større danske bryghuse. Nu om stunder kan du købe alverdens typer øl rundt omkring i supermarkeder og special butikker, lige fra de traditionelle pilsner og lager typer til Bock, Weissbier, Hefe, Ale, IPA, Stout og porter, brygget på dansk jord af dygtige og erfarne brygmestre.

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg i dit lokale supermarked hvor de med sikkerhed vil have et velassorteret udvalg af øl fra det nærmeste mikro bryggeri stående på hylderne. Eller du kan vælge selv at kaste dig ud i ølbrygningens ædle kunst. Det er nemlig nu muligt ved hjælp af det rette brygudstyr til hjemmebrug at blive sin helt egen brygmester. Og faktisk er det så langt fra svært at komme i gang.

Hvordan kommer jeg sikkert fra start med ølbrygning?

Hvis du gerne vil prøve kræfter med ølbrygning hjemme i privaten kan du med fordel anskaffe et begynder bryganlæg. Et sådant består af plastikspande til gæring og brygning samt andet nødvendigt tilbehør så som termometer, rengørings udstyr og flasker med dertil hørende kapsler og kapsel påsætter.

Det er nemt at komme i gang – og du lærer hurtigt de grundlæggende principper i ølbrygning med brygudstyr fra Albryg. Du kan læse mere om ølbrygning i eget hjem, og bestille dit brygudstyr, i Albrygs online shop på hjemmesiden albryg.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *