lån

Lån penge med nem udbetaling

Lån penge med nem udbetaling

Står du og overvejer at tage et lån er der flere muligheder. Du kan søge din traditionelle bank om et lån. Det tager ofte op til 3 uger og de vil som udgangspunkt bede om sikkerhed. Kan du ikke vente 3 uger eller har du ikke mulighed for at stille sikkerhed, er et online lån en mulighed. Lån penge nu og få dem med det samme, kan være en løsning for mange, især hvis de står med en regning, de ellers ikke kan få betalt eller hvis ønske telefonen er på tilbud. 

Tag et online lån og få pengene med det samme

Et online lån er kendt ved at låneproceduren er hurtig og nem, samt at online banken, som udgangspunkt stiller få krav til forbrugeren. Renten vil ofte være højere end ved et almindeligt banklån. Det hænger sammen med den manglende sikkerhed. Stilles der ikke sikkerhed, er risikoen højere for banken. Konkurrencen på lånemarkedet er dog hård, så det har betydet billigere lån til glæde for forbrugeren. 

De krav der typisk vil blive stillet for at godkende en låneansøgning er:

1) Låneansøger skal have et NemID. Det skal bruges til at søge og godkende et lån

2) Der skal være en aktiv emailadresse. Ellers kan banken ikke sende et tilbud

3) Du skal være registret som bosat i Danmark

4) Du skal være over 18 år. Nogle kræver at du er 19 år eller ældre

Husk at lægge et budget

Inden du låner er det en god ide at lægge et budget. Der er flere skabeloner på internettet, hvis du er i tvivl om hvordan du skal gøre. Ved at lægge et budget, finder du ud af hvad du har af økonomisk råderum til at tilbagebetale lånet. Samtidig undgår du ubehagelige overraskelser, som at finde ud af, at du reelt ikke har råd til at tage et lån.