Møre bøffer og lækkert tilbehør på restaurant i Ringsted

06 januar 2019
Astrid Pedersen
image

En gang imellem er det en god idé at forkæle sig selv og nogen, man holder af, med en middag på en god restaurant. På den måde kommer man lidt væk fra den vante trummerum – og man får mulighed for at prøve retter og spiser, man måske ikker er vant til at få serveret derhjemme.

Ferdinands Bøfhus – et lækkert aftenmåltid til den festlige anledning

Er du bosat i Ringsted eller nærmeste omegn, kan du måske godt af og til føle, at udvalget af top klasse restauranter med kvalitets kød på menuen er lettere begrænset. Men så har du nok ikke prøvet Ferdinands Bøfhus. Ferdinands Bøfhus er en restaurant i Ringsted med høje standarder, hvad end det handler om den overdådige brunch, det velkomponerede frokost kort, det klassiske – og dog nyskabende – aftenkort, eller den nye velassorterede smørrebrøds buffet.

Uanset om du trænger til en lidt ekstra lækker frokost pause i hverdagen, om du har planer om en aften i byen med vennerne i weekenden, eller om du vil invitere den udkårne på en romantisk middag, er der masser af muligheder hos Ferdinands Bøfhus. Især restaurantens aftenkort er et ekstra gennemsyn værd. Her finder du bøffer af det fineste og møreste oksekød fra såvel USA og Sydamerika som vore egne hjemlige himmelstrøg, og i de mest gængse varianter som for eksempel entrecote, striploin, mørbrad, ribeye, plank steak og filet.

De dygtige kokke på Ferdinands Bøfhus er specialister i at stege din bøf til perfektion, uanset om du er til bleu eller well done – eller hvad som helst der imellem. Og du kan selvfølgelig vælge pommes frites, garniture, eller fuld salatbar som ekstra tilbehør til din kødret, samt diverse hjemmelavede saucer så som bearnaise sauce, peber sauce, hvidløgs- eller kryddersmør, rødvins sauce, whisky sauce eller flødetomat sauce.

Se det fulde aften menukort på ferdinands.dk

Flere Nyheder