gin

Oplev gin i den bedste kvalitet

Den bedste medicin mod dårligt humør

De seneste år er det blevet mere populært at drikke gin herhjemme. Den klare drik med kraftig smag af enebær blander de fleste med tonic. Men ønsker du et alternativ til gin og tonic, så kan du også med fordel benytte din gin til klassiske cocktails som for eksempel Tom Collins og Long Island Iced Tea. Historien siger, at gin blev opfundet i 1600-tallet af en læge, der ønskede en billig medicin mod smerter i nyrerne. Siden har gin fungeret fremragende som en medicin mod dårligt humør. For du kan næsten ikke andet end at komme i en festlig stemning, når du på en varm sommerdag nyder en iskold gin og tonic på terrassen.

Køb gin i butikken eller på nettet

Jysk Vin ApS har i næsten 40 år importeret kvalitetsvine direkte fra markerne hos vinbonden. Dermed har kunderne kunnet spare det fordyrende mellemled, som andre i branchen pålægger deres varer. Siden er  forretningen blevet udvidet med et stort udvalg af spiritus. Det har betydet, at du i dag kan finde flere forskellige flasker gin på hylderne hos Jysk Vin. De gode flasker sælges både i en fysisk butik i Randers eller via en velassorteret webshop. I butikken i Randers står personalet klar til at sikre, at du får lige den flaske gin eller anden form for spiritus eller vin, som du kom for.

Prøv gin med frugtsmag

Folk der ikke bryder sig om gin, siger ofte, at det smager for meget af grannåle. Men dette skyldes højst sandsynligt, at de ikke har smagt en af de kvalitetsflasker, som Jysk Vin har i sortimentet. For udvalget af gin dækker i dag også spiritus med en virkelig lækker frugtsmag. Hos Jysk Vin kan du for eksempel få en Warners Raspberry Gin, der med et lækkert touch af hindbær ikke smager meget af grantræ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *