halloween kostumer voksne

Skam dig ikke over Halloween kostumer til voksne!

Kan du huske det sjove ved at trave rundt til fastelavn i den udklædning, som din mor havde lavet, eller som I var nede at købe, så du kunne være dit idol fra TV eller tegneserierne?

Der var noget sjovt og uskyldigt over den tid.

Og så oplevede du, at da du blev ældre, så kom Halloween til landet som en sand landeplage, selvom Danmark indtil da også havde haft Allehelgensaften som samme pendant, hvor man blandt andet udhulede roer til at sætte lys i.

Men dagen havde ikke fået samme opmærksomhed herhjemme, før det blev overtaget af Halloween, og hvor børnene nu denne ofte kolde aften kunne vandre rundt og plage slik fra tilfældige mennesker med videre.

Men tiden var rendt fra en, så man kunne ikke rigtig tillade sig at deltage i den slags i samme omfang og vandre alene rundt, da det så bare virkede for mærkeligt at have en voksen eller en vennegruppe til at vandre rundt og tigge slik fra sagesløse mennesker, hvoraf slikket egentlig var beregnet til børnene.

Måske var ens egne børn ikke gamle nok endnu til at gå rundt til Halloween, så man måtte vente, til de blev gamle nok.

Så plagede børnene senere om at komme rundt og tale om “slik eller ballade” i omegnen, men forælderen havde så brug for Halloween kostumer voksne, fordi man gerne vil aktivere sig helt i oplevelsen, eller man ville gøre børnene glade og deltage på lige fod med dem – selvom man ikke forventede at få slik.

Men senere fandt børnene det pinligt at plage slik den ene aften om året, hvorfor de ville blive hjemme.

Dog ville du stadig gerne ud og plage slik, men det kan du sådan set stadig ved at få fat i nævnte kostumer og gøre noget ud af det!

Tag da omtalte vennegruppe under armen og gå rundt. Naboerne vil nok finde det morsomt alligevel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *