Stort udvalg i fantatiske nederdele

10 december 2018
Tina Høy
image

Går du ofte i bukser, fordi det er praktisk og savner egentlig et mere feminint look? Eller har du svært ved at finde nederdele? Så bliv inspireret på superlove.dk. Måske har du allerede styr på din stil og ved, hvad du kan lide, og hvis det er et vintagelook og en smule retro, kender du måske allerede King Louie og de flotte print. Hvis du søger en King Louie nederdel, kan du finde den her.

I virkeligheden kan nederdele være lige så behagelige, hvis ikke mere, at gå med end bukser, da de ikke sidder tæt på benene som bukser, det gælder bare om at finde nogle gode strømpebukser eller leggins. 

Mange kommer til at gå i meget mørkt tøj om vinteren i Danmark. Men vinteren er lang, og det bliver altså for kedeligt, så lys op i mørket og skil dig ud med de stribede, blomstrede bluser og nederdele i mange farver fra King Louie. Fx nederdelen Sofia Wonderland, Black, der godt nok har sort som baggrund, men er en smuk blomsterprintet nederdel fra King Louie i velour, der er fantastisk behageligt at have på. Den har primært gule, hvide og røde blomster og enkelte blå samt to sporty blå striber om livet og lommerne foran. Skift bukserne ud og skil dig ud med denne feminine sag. 

Nederdele kan bruges både til hverdag og mere festlige lejligheder, alt efter hvilken type nederdel du vælger – eller sammensætningen af tøjet. Fx kan en hvid skjorte sammen med en blomstret nederdel være til brug på jobbet, mens en flot top til en festlig nederdel kan være til julefrokosten. 

Superlove har alle mulige former for nederdele. Om du så skal finde en farverig A-formet nederdel til en basic og lidt kedelig t-shirt, eller en nederdel der passer til en varm sweater. Det kan anbefales at kigge på en tætsiddende Rosemunde nederdel, der er en sikker succes, da den er god til alle kropstyper. Den er utrolig feminin, og fx har den mørkeblå Leo en flot vandfaldseffekt på skrå – et look der slanker. 

Flere Nyheder