TNT

TNT – professionel håndtering af dine forsendelser

TNT - professionel håndtering af dine forsendelser

Hvis du ofte sender pakker og andre typer forsendelser – for eksempel som virksomhed eller som privat handlende – er du nok interesseret i at betale så lidt som overhovedet muligt for en tryg og sikker forsendelse. Men det er ikke sikkert, at du har tid eller overskud til selv at researche markedet for de bedste tilbud. Og så er det godt, at du via den online forsendelses portal pakke.dk kan se om sammenligne priser på forsendelser fra de meste kendte operatører i Danmark og resten af verden.

Find de billigste priser på de bedste fragtfirmaer og pakke distributører på pakke.dk

Uanset om du står for at skulle sende en helt enkel forsendelse om for eksempel en standard pakke, eller om du er ude i noget med paller eller containere, som indeholder flere enheder, kan du via det smarte pris sammenlignings modul på pakke.dk finde frem til den billigste løsning hos de største fragtfirmaer. Det drejer sig om anerkendte og velansete aktører på fragt- logistik- og distributions markedet så som for eksempel UPS, GLS, DHL, Post Nord, TNT, FedEx og DAO. Med sammenlignings modulet kan du, ved indtastning af oplysninger angående din forsendelse, få et overblik over de hurtigste og billigste forsendelses metoder. Sammenligneren bruger parametre så som destination for forsendelsen samt forsendelsens type, dimensioner (mål og vægt) og om der er tale om en enkelt enhed eller en sammensat forsendelse. Du kan vælge selv at angive pakkens info, eller du kan vælge prædefinerede værdier, for eksempel almindelig kasse (40x25x20 cm), flad pakke (33x23x3 cm) eller flyttekasse (70x40x40 cm).

Billig TNT forsendelse og sublim service – find din forsendelse og bestil på pakke.dk

TNT er blandt de mere velrenommerede fragtfirmaer i verden. Gennem flere årtier har TNT markeret sig med deres yderst professionelle og sikre håndtering af alle typer forsendelser – private såvel som erhvervs relaterede. Hos pakke.dk kan du finde den billigst mulige forsendelse med TNT. Du kan vælge imellem de forskellige services TNT pakker, TNT Forsendelser, TNT labels, TNT Fragt og TNT Express. Og når du har fundet ud af, hvilken TNT forsendelse, du vil vælge, kan du ydermere bestille den valgte forsendelse direkte gennem pakke.dk, uden at skulle begynde forfra på TNTs egen website.Når du har bestilt din billige TNT forsendelse via pakke.dk kan du følge forsendelsen hele vejen med pakke.dk’s brugervenlige og altid opdaterede tracking app. Så bliver det næsten ikke nemmere! Du kan læse mere om TNT forsendelser på https://www.pakke.dk/tnt